ONS TEAM

Michel

Middelbaar Veiligheidskundige/ opleiding,- training- & bedrijfsadviseur en Team Leader

16 Jaar actief in de Arbo wereld als opleiding- & training- en bedrijfsadviseur en werkzaam als uitvoerend Middelbaar Veiligheidskundige (MvK). Gespecialiseerd in het uitvoeren van RI&E ’s in diverse branches (met nadruk op de Bouw-, Productie- en Zorgsector). Daarnaast in het begeleiden en opstellen van V&G plannen voor bouwprojecten en het uitvoeren van werkplekinspecties. Overige: opzetten van VCA systemen, interne audit & directie beoordelingen etc. (mede-eigenaar ARBO4ALL).

Diana

Financiële administratie, planning & organisatie en mede eigenaar Arbo4all

De spil binnen Arbo4all op het gebied van planning & organisatie en de financiële administratie. Coördineren van trainingen voor klanten en relaties, het verzorgen van de facturatie, crediteuren en debiteurenbeheer. Daarnaast het beheren van de trainingslocatie te Zeist.

Rafael

EHBO-BHV, VCA instructeur, Middelbaar Veiligheidskundige

Werkte 9 jaar als Sergeant Geneeskundige Verzorger bij de Koninklijke Landmacht. Maakte in 2003 de overstap naar de Veiligheidsregio Kennemerland als brandweerman, -duiker en -instructeur. Gespecialiseerd in Brandbestrijding, AED en reanimatie, BHV en EHBO. Daarnaast in advies bij (o.a.) evacuaties, gevaren bij brand & gedrag of de juiste communicatie. Voor hulp bij verkeersongevallen, reddingsduiken, waterongevallen, Urban Search And Rescue, Hulpverleningsteams en Basic life support, maar ook VCA trainingen.

Jan

EHBO-BHV instructeur

14 Jaar actief als gecertificeerd EHBO & BHV docent in diverse sectoren. (nadruk ligt op bouw, productie, zorg en kantooromgevingen). PBLS instructeur, gecertificeerd volgens het Oranje Kruis m.b.t. EHBO, EHAK & NIBHV m.b.t. BHV, Preventiemedewerker en BMI beheerder . Overige specialiteiten ,Table Top ontruimingen, VCA basis & VOL & heftruck trainingen.

Rob

Middelbaar Veiligheidskundige, TCVT instructeur

Veiligheidskundige met de specialisatie verticaal transport. Opleiden en nascholen van machinisten voor de meest voorkomende T.C.V.T schema’s. Inspecteren van hijs en hefgereedschappen en werkplekken met betrekking tot verticaal transport.

Egbert

Middelbaar Veiligheidskundige / lead auditor i.o.

Breed inzetbare Veiligheidskundige op gebied van Veiligheid, Kwaliteit & Milieu en het opzetten van de RI&E voor diverse branches. Uitvoeren interne audits & directie beoordelingen , toolboxmeetingen en werkplekonderzoeken. Tevens in opleiding voor Lead Auditor.

Freek

Middelbaar Veiligheidskundige / lead auditor

Bedrijfsorganisatie adviseur op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu, waaronder: opzet, implementatie en onderhoud van management-systemen, maatschappelijk ondernemen, coaching, verzorgen van voorlichting/instructie, cursussen en opleidingen, RI&E en inspectie/keuring arbeidsmiddelen.

René

VCA/VOL, NEN 3140, NEN 2484, NEN 1004 instructeur

Zeer ervaren VCA-VOL instructeur die zijn vak verstaat. Praktijk gericht, accuraat en flexibel in behandeling van de stof. Zijn ervaringsgebied ligt dan ook voornamelijk in het bouwsegment. Ook m.b.t. de doelgroep (bouwvakkers) is het overbrengen van de leerstof geschreven op zijn lijf.

Peter

Instructeur EH/Brand en ontruiming, kader instructeur Oranje Kruis/Rode kruis, instructeur NRR

Al meerdere jaren actief als ambulance broeder en instructeur. Daarbij wordt zijn praktijk ervaring doorgezet in de trainingen. Ook op het gebied van brand & ontruiming heeft hij zijn sporen verdiend. Ervaringsgebied: EHBO, BHV, EHAK, BLS, fysieke ontruiming en Table-Top ontruiming. Gecertificeerd m.b.t. Oranje Kruis, Rode Kruis en NRR.