ARBO-PARTNERS

SAMENWERKING MET MARO BRANDBEVEILIGING

Naar aanleiding van de vele RI&E’s die wij als Arbo4all opstellen voor onze klanten , komt vaak vanuit het opgestelde Plan van Aanpak de vraag , bij wie kunnen wij terecht op het gebied van Brandpreventie ? Op het gebied van opleidingen & trainingen is dit voor Arbo4all geen probleem maar praten we over brandmeldinstallaties of onderhoud van brandblussers, noodverlichting of het maken plattegronden kunnen we aankloppen bij Maro Brandbeveiliging!. Gezien de directe lijnen en de praktische insteek en daarbij de aandacht voor de klant is deze samenwerking voor ons een logisch gevolg waarbij wij elkaar alleen maar kunnen versterken!

Wie is Maro Brandbeveiliging

Maro Brandbeveiliging is een jonge, eerlijke en open organisatie in de brandbeveiliging. Op dit moment zijn wij voornamelijk actief in het midden van het land maar daar hoeft het voor ons niet op te houden. Onze organisatie heeft een jarenlange ervaring in de brandveiligheid welke opgedaan is zowel bij de brandweer alsmede in de brandbeveiliging. Wij zijn een organisatie die zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.
De organisaties die wij bedienen staan bij ons centraal. Zowel klein als groot. Wij werken vanuit het risico wat de klant loopt met betrekking tot de personen werkzaam in een organisatie, de organisatie zelf en de huisvesting van de organisatie bij brand. Onze klanten maken wij bewust van de risico’s die zij lopen. Samen met de klant en de wet- en regelgeving die hiervoor is opgesteld gaan we werken aan een brandveilige organisatie.

SAMENWERKING MET ISTN

Arbo4all heeft een samenwerkingsverband gestart met ISTN. ISTN is een synergie tussen voornamelijk gespecialiseerde trainers / opleiders in de breedste zin van het woord. Wij geloven erin elkaar te versterken in de markt door het inzetten van een breed scala aan specialisten waarin u het voordeel behaald ! En alles onder 1 dak!
U wil vanzelfsprekend alleen werken met de beste specialisten. Wij geloven dat specialisatie u de beste kwaliteit levert voor de scherpste prijs. U vindt daarom hier voor al uw trainingsbehoeften en bedrijfsvraagstukken betrouwbare en betaalbare specialisten.
ISTN staat voor Trainingsnetwerk! U bent het uitgangspunt. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, biedt ISTN u experts op uiteenlopende vakgebieden.
Kijk snel op www.istn.nl en doe u voordeel hiermee !

SAMENWERKING MET EBN Certification

Waarom EBN Certification?
EBN Certification heeft dezelfde grondwaarden als Arbo4all, eerlijk, doelgericht en vooral met aandacht voor de klant. Daarom is het van belang dat u, als ondernemer uit kunt gaan van een vertrouwelijke basis bij het uitvoeren van bijvoorbeeld een VCA of ISO systeem en idem getoetst wordt door een externe CI (certificerende instelling) die wij aan u toevertrouwen.

Inhoudelijk over EBN: Eerlijk

Omdat wij met oprechte interesse voor onze klanten werken, is eerlijkheid voor ons onmisbaar. Welke certificaten voor uw situatie wel of niet strikt noodzakelijk zijn, vertellen we u graag. Ook de kosten maken wij voor u inzichtelijk.  Dus geen onnodig hoge of onverwachte kosten. Daar kunt u van op aan. EBN Certification hanteert tarieven met een eerlijke prijs-prestatie verhouding. Wij richten ons in hoofdzaak op het midden- en kleinbedrijf en hanteren voor die markt passende tarieven.

Met aandacht

Bij ons draait het om de klant en diens uitdagingen. Wij beseffen ons goed dat de weg naar een certificaat vaak een intensief proces is.
Daarom vinden wij het belangrijk om ons respect voor ondernemers en medewerkers te laten blijken. Er wordt naar u geluisterd met begrip voor elke specifieke situatie van ieder bedrijf, groot of klein. Wij geven geen advies maar verdiepen ons wel in uw bedrijf, zodat wij u goed en op een prettige manier kunnen vertellen waar de verbetermogelijkheden en uitdagingen liggen.
Met het behalen van een certificaat krijgen bedrijven erkenning voor een grote toewijding en prestatie. Op uw verzoek komen we graag geheel kosteloos met een ingelijst exemplaar van uw behaalde certificaten op bezoek. Het mogen uitreiken van een certificaat zien wij altijd als een bijzondere eer.

Flexibel en oplossingsgericht

Als het even kan spelen we in op specifieke situaties, omstandigheden en vragen. Altijd met plezier op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Zelfs als die oplossing buiten EBN Certification ligt.Onze relatie met u als klant staat voorop, zo ook uw vrijheid. De relatie met EBN is (na 3 maanden) per direct opzegbaar en overstappen is kosteloos.

Bereikbaar

EBN Certification neemt snel contact op en schakelt vlot gedurende het proces. U kunt ons ook altijd bellen. Dan krijgt u altijd iemand aan de lijn die u en uw situatie kent met u meedenkt.

Overstappen

Uw organisatie graag laten certificeren door EBN Certification, maar reeds gecertificeerd door een andere instelling? Klik hier voor informatie over eenvoudig overstappen.